Våre butikker


Joker Gamlebyen
Joker Tjuvholmen
Joker Ellingsrudåsen
Joker Engsletta
Joker Svarttjern
Joker Urtegata


Vår filosofi

Der andre kjeder strømlinjeformer alt, tror vi som driver Joker på mangfold og fargerikdom. Alt som må være effektivt, likt og gjelde for alle, gjør vi effektivt og likt for alle, men tilpasser oss til kundens behov og lokale forhold.

Vi satser på personlig service, ansatte som møter kundene sine og gjør det lille ekstra for dem, som gir kundene gode tilbud på mandager når alle andre kjeder velger lørdag, som gir tannbørsteavtaler når alle andre har bleieavtaler, som har søndagsåpent der det er mulig og lønnsomt. Vi vil skille oss ut, og ingenting er viktigere å enn å gjøre det på områder som nærhet, folkelighet, vennlighet og service.

Vår ambisjon

Vår ambisjon er å være en ledende aktør innenfor søndagsåpne nærbutikker i Oslo og Akershus-regionen. Joker er en viktig del av NorgesGruppens satsing på lave priser og tilgjengelighet i nærmiljøet, syv dager i uken – året rundt.

Eierskap og drift

Konsernets virksomhet innen dagligvarer skjer gjennom 4 egeneide og 2 innleide butikklokaler under kjedekonseptet Joker. I tillegg leier vi ut lokaler til andre kjøpmenn i kjeden. Ekspansjon vil skje via egne og innleide lokaler. Vi er konstant på utkikk etter nye lokaler, så dersom du er gårdeier eller vet om et spennende lokale som kan passe, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.